Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

9,2 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,3
Komfort
9,1
Lokalizacja obiektu
9,6
Udogodnienia
8,9
Personel
9,4
Stosunek jakości do ceny
8,9
Opinie
    Leszek
    pl
    8,8
    27 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    PITste
    pl
    10
    9 listopada 2017
    Perfekcyjny hotel
    Jedynym minusem było to że spałem w tym hotelu tylko jedna dobę
    Hotel perfekcyjny ! Położony nad samym oceanem wszystkie pokoje z przepieknym widokiem. Śniadanie super !!1 Bardzo duży wybór !! Warto skorzystać ze strefy spa. Zaraz przy hotelu znajdują sie baseny wulkaniczne super atrakcja
    Aleksandra
    pl
    9,2
    27 października 2017
    Morze na wyciągniecie ręki
    Brak menu do zamówienia roomservis. W pełnym sezonie może byc tloczno i hałasliwie. Nie ma dedykowanych dla hotelu miejsc parkingowych. Jest tylko kilka praking ogólnie dostępny -bezpłatnych miejsc mało.
    Świetna lokalizacja - widok na morze, baseny naturalne na wyciagniecie ręki. Otrzymujesz bilet wstepu na baseny naturalne, reczniki. miła obsługa. wygodny pokój z balkonikiem i fotelami do siedzenia. Zjedlismy bardzo dobry obiad w restauracji, siedzac na tarasie i słuchajac szumu morza.
    Michal
    pl
    9,6
    2 września 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    MARIUSZ
    no
    8,8
    31 sierpnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Elzbieta
    pl
    10
    25 lipca 2017
    Widok z hotelu niezapomniany!!
    Stosunek personelu do gości wpaniały.Wszystkie życzenia i prosby spełniane od ręki . Sniadania znakomite.
    Viktoriia
    pl
    8,8
    24 lipca 2017
    brak przedzielonych do hotelu miejsc parkingowych - trzeba liczyc na szczescie albo placic za postoj; kazde wyjscie z basenu wiaze sie z pobraniem kolejnego bileciku (co prawda dla gosci hotelu wejscie jest bezplatne, ale takie zasady sa meczace); dodatkowo platne lezaki
    lokalizacja, widok na ocean z balkonu, mila obsluga
    Krzysztof
    pl
    8,8
    24 maja 2017
    Obsługa prefekt
    Miałem pecha konserwacja i malowanie basenów ,ale było jakuzzi
    Recepcjonista bardzo kompetentny i do tego przemiły , kelnerska obsługa profesjonalna i do tego dowcipna z obsługi jestem bardzo zadowolony.......i szum morza za oknem przez cała noc bajka
    Maciej
    pl
    8,8
    5 maja 2017
    Hotel godny polecenia bardzo wygodne łóżko, bardzo czysto. Śniadanie dobre aczkolwiek brak ciasteczek i słodyczy. Bardzo dobry obiad w restauracji hotelowej świeże ryby przepięknie podane. Fantastyczny widok z okna. Fajne duże jacuzzi i zupełnie puste. Na zewnątrz baseny naturalne tyle że woda zimna no ale to początek maja. Przemiła obsługa. Wi fi dostępne w pokojach !
    ALINA
    pl
    10
    18 kwietnia 2017
    nie znajduję minusów
    super miejsce na odpoczynek. polecam. widok z balkonu powala z nóg. szum oceanu usypia i uspokaja. blisko basen z wodą z oceanu dający relax. dostępne ręczniki i szlafroki do wykorzystania na basen. dobre śniadanie. lodówka, suszarka, czajnik w pokoju. sympatyczny i pomocny personel. spokojna miejscowość. blisko sklep z dobrą kawą :o) czysto i przestronnie.
    Piechur
    pl
    10
    29 stycznia 2017
    Przez siedem dni te same potrawy na sniadanie
    Widok z tarasu absolutnie nieziemski. Jesli kogos uspokaja i fascynuje szum morza czy oceanu to Aqua Natura to najlepszy mozliwy wybór
    lespro
    pl
    8,8
    25 stycznia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    jotte
    pl
    10
    5 stycznia 2017
    Grudniowe wakacje
    Wadą pysznych śniadań była monotonność potraw. W trakcie tygodniowego pobytu dzień w dzień serwowano to samo. Wifi, mimo routera w pokoju, łapało zawieszki. (czepialstwo)
    Wszystko (nawet śniadania i mulący internet :) ), a zwłaszcza lokalizacja, widok i dźwięki płynące zza okna. Niesamowicie korzystna relacja jakości do ceny. Polecam każdemu, kto niekoniecznie potrzebuje do szczęścia modnego kurortu, a doceni spokój i kameralną atmosferę (Porto Moniz to malutka wioska rybacka, poza sezonem otwarte zaledwie kilka restauracji, po 23 wszyscy śpią). Idealne miejsce do naładowania akumulatorów.
    bohdan
    pl
    6,7
    17 grudnia 2016
    zmienić śniadania na inne każdego dnia są takie same
    Swietna lokalizacja personel miły i pomocny
    ANDRZEJ
    pl
    9,2
    20 listopada 2016
    Z WIDOKIEM NA OCEAN
    Miejsca parkingowe dla gości hotelowych prawie niedostępne.
    Rewelacyjne położenie hotelu nad brzegiem oceanu. Każdy pokój z fantastycznym widokiem na skały i wody Atlantyku. Bardzo dobra kuchnia w hotelowej restauracji, nie trzeba szukać lepszego miejsca w okolicy. Rano serwowane jest wyborne śniadanie: portugalskie wędliny, sery, dobre pieczywo oraz świetny sok z kiwi i melona. Podawane jest też wino musujące. W pokoju bezpłatna butelka wody mineralnej Aqua Natura w butelce z grubego szkła.
    pl
    7,1
    3 marca 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.